چهار نوع دانه قهوه اصلی وجود دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت

عربیکا

عربیکا متداول ترین (و مطمئناً پرمصرف ترین) قهوه در آمریکای شمالی می باشد. دلیل آن در واقع طعم شیرین و لطیف تر این نوع قهوه و خاصیت اسیدی کمتر آن است. دانه های عربیکا در نواحی مرتفع از سطح دریا، به ویژه در مناطقی که باران زیاد است، پرورش داده می شود.

روبوستا

دومین دانه های قهوه در لیست تولید جهانی، دانه های قهوه روبوستا می باشند که در اروپا، خاورمیانه و آفریقا بسیار محبوب هستند. این نوع قهوه به خاطر طعم قوی و اغلب خشن آن معروف می باشد. قهوه های روبوستا دارای مقادیر زیادی کافئین هستند که باعث می شود نسبت به گونه های عربیکا بسیار بیشتر ارتجاعی باشد. روبوستا به دلیل طعم سوخته یا لاستیکی اش، به خاطر جنس قهوه محبوب نیست، مگر مکان هایی که قهوه خیلی غلیظ، قاعده فرهنگی باشد.

لیبریکا

دانه های قهوه لیبریکا یک گونه نادر می باشد. این گونه در آب و هوای بسیار خاص رشد می کند و تولید آن بسیار کم است زیرا کشاورزان نمی توانند تولید آن برای تأمین واقعی بازار جهانی را مقیاس بندی کنند. اما هم چنان دانه های این قهوه یک سورپرایز خوشایند محسوب می شوند. بسیاری از افرادی که قاین هوه را امتحان کرده اند عطر آن را به میوه و گل تشبیه و طعم آن را به طعم "چوبی" توصیف می کنند.

اکسلسا

اکسلسا  عضوی از خانواده لیبریکا می باشد، اما گونه های آن در واقع فوق العاده متمایز هستند. این گونه مانند گونه لیبریکا در جنوب شرقی آسیا رشد می کند و فقط بخش کوچکی از تولید قهوه در جهان را شامل می شود. اکسلسا طعم ترش، میوه ای تر دارد و به دلیل طعم منحصر به فرد خود اغلب مورد توجه علاقه مندان به قهوه می باشد .

 

چرا باید هر روز قهوه سیاه بخورید

معرفی معروف‌ترین برند‌های قهوه در جهان

۶ مورد از مضرات قهوه

قهوه ,های ,طعم ,دانه ,گونه ,عربیکا ,دانه های ,می باشد ,های قهوه ,می شود ,قهوه در

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش رایگان فارسی گروه بزرگ مشاورین املاک عظیمی لیزر موهای زائد در تهران | کلینیک کلاریون اسکین Yeni Türk haberleri پلاک ۷۳ عطر گندم Content related to Minho is uploaded on this website بانک دانش وبلاگ مصباح